SSF:n syyskausi käynnistyi

SSF:n syyskausi käynnistyi yhdistyksen hallituksen ja hankkeiden henkilökunnan yhteisellä suunnittelupäivällä.

Asiantuntijavieraiksi päivään olivat saapuneet valtakunnansovittelija Vuokko Piekkala, UM:n rauhanvälityspolitiikan asiantuntija Antti Turunen
sekä tutkija Antti Pentikäinen, joka on myös Totuus- ja sovintoprosesseja kehittävän keskuksen johtaja George Mason yliopistossa Yhdysvalloissa sekä Sovinto-prosessien erityisasiantuntija Helsingin Diakonissalaitoksella.

Mielenkiintoisten alustusten ja keskustelujen antia tulemme jakamaan jäsenistölle myöhemmin suunnitelmien edetessä toteutusvaiheeseen – olihan meillä yhtenä teemana myös keväällä tehdyn jäsenkyselyn tulokset.

Kuvassa vas. Antti Pentikäinen, Vuokko Piekkala, Pirkko Hämäläinen ja Antti Turunen Kulttuurikeskus Sofian edustalla.