Olohuone-tapaamiset jatkuvat!

Tervetuloa Olohuone-tapaamiseen keskiviikkona 22.3. klo 15.30 alkaen!

Vuoden ensimmäisessä Olohuoneessa käymme keskustelua tällä kertaa vähän laajemmista teemoista ja pohdimme sitä, miten viestinnällä ja puheella voidaan rakentaa rauhaa mutta myös vahvistaa vastakkainasetteluja.

Mukana vierailemassa mm. journalisti ja VIKES:n asiantuntija Wali Hashi, joka alustuspuheenvuorossaan kertoo meille siitä, miten journalismin keinoin rauhaa rakennetaan Somaliassa. Lisää Walista ja VIKES:n (Viestintä ja kehitys -säätiö) työstä rauhanjournalismin saralla täällä: https://vikes.fi/uutiset/wali-hashi-vikesin-asiantuntijaksi

Ilmoittautumisia toivotaan viimeistään ti 21.3. lomakkeen kautta täällä: https://www.lyyti.in/Olohuonetapaaminen_sovittelua_ja_rauhantyota_tekeville_223_6864

Olohuoneet toteutuvat verkossa. Ennen tapahtumaa saat linkin verkkoalustalle sähköpostiisi. Mahdollisissa kysymyksissä tai ongelmatilanteissa laita sähköpostia Hanna Myllyselle: hanna-karoliina.myllynen@hdl.fi.

Kutsua saa myös välittää eteenpäin sovittelijakollegoille. Lämpimästi tervetuloa! Suomen Sovittelufoorumi ja #sovinto

PS. Olohuone-tapaamisista yleisesti: Olohuone-tapaamiset ovat sovittelijoille sekä rauhan ja sovinnon työtä laajasti tekeville suunnattuja vertaistuellisia tapaamisia, joissa päästään rennossa ilmapiirissä keskustelemaan yhdessä erilaisista teemoista, oppimaan uutta toisiltamme sekä vaihtamaan kuulumisia ja kokemuksia. Tapaamisia järjestävät Suomen Sovittelufoorumi ry sekä #sovinto-ohjelma pääosin etäalustalla (Zoom). Tapaamiset alkavat klo 15.30 alustuspuheenvuoroilla ja jatkuvat yhteisellä keskustelulla aina klo 17 asti, jonka jälkeen on vielä puoli tuntia aikaa vaihtaa kuulumisia tai jatkaa jutustelua aiheesta. Tapaamisiin saa matalalla kynnyksellä tulla mukaan omien aikataulujen ja kiinnostusten mukaan.