Den tredje veckan i November firas ”Restorative Justice Week” i Europa

Den tredje veckan i November firas ”Restorative Justice Week” i Europa med temat ”Repair and Reform”  https://www.euforumrj.org/en/RJWeek.

Med anledning av detta bjuder Åbo Akademi och Finlands Forum för medling till diskussion kring frågor om restorativ rättvisa och medling. Medlare, forskare och andra som är intresserade av ämnet är välkomna att delta.

Restorativ rättvisa och medling i Finland 2024 – vad har vi för förväntningar, vilka är realiteterna hur borde verksamheten utvecklas?

Heidi Jokinen och Pia Slögs ordnar evenemanget i Åbo lördagen den 25.11.2023, möjlighet till deltagande på distans. Reservera dagen för en intressant diskussion i gemytlig anda. Anmäl dej via denna länk senast 19.11.2023 https://forms.office.com/e/YujDND4kaA

Mera information om tid, plats och program kommer senare. Vi siktar på att arbeta ca. kl. 10 – 16. Programmet går på svenska, men du är välkommen både som finsk- och svenskspråkig. Workshopen är gratis. 

Har du frågor, kontakta heidi.jokinen@abo.fi eller pia.slogs@sovittelu.com

Varmt välkommen

Heidi & Pia