Tervetuloa koulutuksiimme!


Verso eli vertaissovittelu kouluille, ammattioppilaitoksille ja oppimisyhteisöihin. MiniVerson sovittelumalli varhaiskasvatukseen. Sovittelevan ja restoratiivisen lähestymistavan RESTO -koulutuksella restoratiivisen kohtaamisen ja sovittelun taitoa henkilökunnalle. 

Koulutuksissamme avaamme restoratiivisen lähestymistavan ja sovittelun taustoja, pohdimme häiriö- ja konfliktitilanteita oppimisen mahdollisuuden näkökulmasta, mallinnamme restoratiivisen sovittelun prosessin ja harjoittelemme arjen konfliktitilanteiden sovittelua ja sovittelijan roolia demonstraatioita hyödyntäen sekä tuemme sovittelutoiminnan räätälöintiä omaan yhteisöönne sopivaksi. Toteutamme koulutuksia sekä lähitoteutuksina että etäkoulutuksina tarpeen mukaan.

Olemme ilolla mukana toteuttamassa myös infoja, workshopeja, seminaareja, teemapäiviä ym joissa teemana on yhteisön ja yksilön hyvinvointi sekä konfliktinhallinta. Olemme olleet kehittäneet ja kouluttaneet sovittelua myös mm. asuntoloihin, iltapäiväkerhoihin, huoltajille, urheiluseuroille ym.

STEAn myöntämä Veikkauksen tuki kattaa suurimman osan koulutuksen kustannuksista – koulutuksen tilaaja maksaa vain omavastuuosuuden. Pienet yksiköt voivat tilata räätälöidyn yhteisen koulutuksen. Kasvavan koulutuskysynnän vuoksi varaathan oman yhteisösi koulutuksen hyvissä ajoin!

KOULUTUKSEMME:

Verso eli vertaissovittelu -koulutukset

MiniVerso -koulutukset

RESTO sovittelun ja restoratiivisen yhteisön koulutus

Mentoritoiminta

Kysy lisää koulutuksista:
verso(at)sovittelu.com