Oppilasmentoritoiminta

Oletko Verso-koulutuksen käynyt innostunut sovittelija? Haluaisitko päästä oppimaan lisää sovittelusta ja tapaamaan muiden koulujen Versoilijoita?

Tule mukaan oppilasmentoritoimintaan!

Uuden jutun äärellä ollaan innostuneita, mutta ajan myötä jokainen kaipaa vähän lisäbuustia ja syventymistä. VERSO-ohjelman mentoritoiminnan avulla sovittelun palo pysyy elossa ja taidot kehittyvät entisestään. Mentoritoiminnassa lähikoulujen Verso-tyypit pääsevät tapaamaan toisiaan ja vaihtamaan ajatuksia, vinkkejä ja näkökulmia sovittelusta.

VERSO-ohjelman oppilasmentoritoiminta on

  • Ryhmässä tapahtuvaa vertaissovittelijoiden osaamisen jakamista
  • Kunkin ryhmän oman näköistä tekemistä – vain taivas on rajana ideoille!
  • Vierailuja, ideointia yhdessä ja keskustelua meitä yhdistävästä innostuksesta sovitteluun
  • Mahdollisuus päästä kokeilemaan jotain uutta ja viemään Versoa nextille levelille Verso-aikuisten kanssa

Mikä on mentoriryhmä?

Parhaat ideat syntyvät yhdessä, siksi myös VERSO-ohjelman mentorointia tehdään ryhmässä. Mentoriryhmässä voidaan kokoontua suunnittelemaan, jakamaan kokemuksia ja toteuttamaan teidän näköisiänne tempauksia.

Tapaamisia voi olla esimerkiksi 2–3 kertaa vuodessa. Mentoriryhmien tapaamisista päätetään aina yhdessä omien Verso-aikuisten kanssa. Mentoriryhmiä on olemassa eri kokoisia, kahden koulun Versoilijoiden muodostamia ryhmiä tai megasuuria koko kaupungin koulujen ryhmiä.

Kuka voi tulla mukaan?

Mukaan voi tulla koulutettuja Verso-oppilaita ja Verso-aikuisia lähialueen eri kouluista, jotka haluavat tehdä yhteistyötä jakamalla kokemuksiaan sovittelusta. Mikään erikoistaituri ei tarvitse olla, riittää että luotatte omaan osaamiseenne ja haluatte kehittää sitä entisestään.

Miten oppilasmentoriryhmä perustetaan?

  1. Puhukaa omien Verso-aikuistenne kanssa, että haluaisitte kokeilla vertaismentorointia. Voitte vinkata heille tämän sivun.
  2. Olkaa yhteydessä VERSO-ohjelman mentoritoiminnan tiimiin. (yhteystiedot alla).
  3. VERSO-ohjelman mentoritoiminnan koordinaattorit auttavat teitä alkuun löytämään lähialueen kouluista sopivat kaverit, joiden kanssa lähteä yhdessä ideoimaan.

Ota yhteyttä!

mentori@sovittelu.com
Nina Huhtinen / 040 826 7776