TÄYNNÄ! Seuraava avoin RESTO-koulutus syksyllä 2024

Päivitys 22.5.: Tämä koulutusryhmä on täyttynyt. Voit seurata tietoa tulevista avoimista RESTO-koulutuksista kotisivuiltamme tai tiedustella tarjousta tilauskoulutuksesta. Lue lisää RESTO-koulutussivulta!

Seuraava avoin RESTO-koulutusryhmä alkaa elokuussa 2024 ja etätoteutukseen pääset helposti mukaan eri puolilta Suomea!

Restoratiivinen  ja sovitteleva yhteisö (tuttavallisemmin RESTO -koulutus) tuottaa osallistujille tiedon ja taidon restoratiivisen lähestymistavan ja sovittelun toteuttamiseen omassa työssään ja erilaisissa konfliktitilanteissa. Koulutus on käytännönläheistä ja yhteistoiminnallista. Koulutuksessa jaetaan tarpeellinen käytännön työskentelyyn liittyvä materiaali, jota kukin voi hyödyntää jatkossa omassa yhteisössään haluamallaan tavalla. Koulutuksen jaksojen sisällön painotukset syntyvät osallistujien oivallusten, kokemusten ja keskustelujen pohjalta, joten jokainen ryhmä luo oman kurssinsa. 

HUOM! Vahva suosituksemme on, että kustakin oppimisyhteisöstä koulutukseen osallistuu 2-4 henkilöstön edustajaa. Näin saadaan tehokkaammin vietyä restoratiivista lähestymistapaa omaan yhteisöön ja sovitteluja voidaan tarvittaessa toteuttaa työparina.

Koulutus on luonteeltaan prosessi, joka edellyttää läsnäoloa kaikilla jaksoilla. Koulutuksen päättyessä osallistujalla on ymmärrys restoratiivisesta ajattelutavasta, osallisuudesta ja kohtaamista. Osallistuja osaa myös hyödyntää restoratiivisen sovittelun prosessia arjen konfliktitilanteissa.

Kohderyhmä:

Koulutus on kohdennettu kasvatus- ja opetuskentällä virassa/toimessa oleville päiväkotien, koulujen ja oppilaitosten henkilöstölle. Olet tervetullut mukaan mistäpäin Suomea tahansa ja tämä koulutus toteutuu täysin etänä!

Ajankohta ja paikka:

  1. Jakso to-pe 22.-23.8.2024 ETÄ
  2. Jakso ke-to 25.-26.9.2024 ETÄ
  3. Jakso to 31.10.2024 ETÄ

Työskentelemme koulutuspäivisin klo 9-15. Koulutus toteutuu etäkoulutusalustalla.

Hinta 250€/osallistuja.

Kouluttajana VERSO-ohjelman kouluttaja, sovittelija Nina Huhtinen.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostitse nina.huhtinen@sovittelu.com seuraavat tiedot: osallistuja nimi, työsähköposti, työnimike ja laskutustiedot.

HUOM! Ilmoittautumalla sitoudut osallistumaan koulutukseen kokonaisuudessaan. Suunnittelemattomien poissaolojen osalta sovitaan korvaava kurssikerta tai tehtävä kouluttajan kanssa erikseen. Jos ette vielä tiedä osallistuvien henkilöiden tietoja, voitte varata myös alustavat koulutuspaikat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen nina.huhtinen@sovittelu.com. Osallistujia on mahdollista vaihtaa tarpeenne mukaan aina koulutuksen 1. jaksoon asti.

Ilmoittautumislomakkeen tietoja käytetään kurssin osallistujatiedon kokoamiseen, laskutukseen ja kurssikirjeiden lähettämiseen osallistujille. RESTO-koulutukseen osallistuvien tieto tallentuu myös  rekisteriimme, lisätietoja voit lukea tietosuojaselosteestamme: https://sovittelu.com/tietosuojaseloste/

Lue lisää koulutuksesta Koulutus-sivultamme!