TÄYNNÄ! Kolmas avoin RESTO-koulutus keväällä 2024 avattu

Päivitetty 11.3. Tämä koulutusryhmä on nyt täynnä, seuraava avoin koulutuksemme syksylle 2024 julkaistaan pian – seuraa ilmoittelua tai varaa paikkasi jo nyt!

Kentän toiveen perusteella olemme avanneet ilmoittautumisen uuteen avoimeen RESTO – Restoratiivinen ja sovitteleva yhteisö -koulutukseen keväälle 2024. Lue lisää alta ja ilmoittaudu mukaan pian!

Restoratiivinen  ja sovitteleva yhteisö (tuttavallisemmin RESTO -koulutus) tuottaa osallistujille tiedon ja taidon restoratiivisen lähestymistavan ja sovittelun toteuttamiseen omassa työssään ja erilaisissa konfliktitilanteissa. Koulutus on käytännönläheistä ja yhteistoiminnallista. Koulutuksessa jaetaan tarpeellinen käytännön työskentelyyn liittyvä materiaali, jota kukin voi hyödyntää jatkossa omassa yhteisössään haluamallaan tavalla. Koulutuksen jaksojen sisällön painotukset syntyvät osallistujien oivallusten, kokemusten ja keskustelujen pohjalta, joten jokainen ryhmä luo oman kurssinsa. 

HUOM! Vahva suosituksemme on, että kustakin oppimisyhteisöstä koulutukseen osallistuu 2-4 henkilöstön edustajaa. Näin saadaan tehokkaammin vietyä restoratiivista lähestymistapaa omaan yhteisöön ja sovitteluja voidaan tarvittaessa toteuttaa työparina.

Koulutus on luonteeltaan prosessi, joka edellyttää läsnäoloa kaikilla jaksoilla. Koulutuksen päättyessä osallistujalla on ymmärrys restoratiivisesta ajattelutavasta, osallisuudesta ja kohtaamista. Osallistuja osaa myös hyödyntää restoratiivisen sovittelun prosessia arjen konfliktitilanteissa.

Kohderyhmä:

Koulutus on kohdennettu kasvatus- ja opetuskentällä virassa/toimessa oleville päiväkotien, koulujen ja oppilaitosten henkilöstölle. Olet tervetullut mukaan mistäpäin Suomea tahansa!

Ajankohta ja paikka:

  1. jakso maanantai 25. maaliskuuta 2024 – tiistai 26. maaliskuuta 2024 LÄHI
  2. jakso keskiviikko 24. huhtikuuta 2024 – torstai 25. huhtikuuta 2024 LÄHI
  3. jakso torstai 16. toukokuuta 2024 ETÄ

Lähijaksot VERSO-ohjelman koulutustilassa Hgin Pitäjänmäessä, Kutomotie 16.

Työskentelemme koulutuspäivisin klo 9-16.

Hinta 250€/osallistuja.

Kouluttajana VERSO-ohjelman kouluttaja, sovittelija Nina Huhtinen.

Ilmoittaudu mukaan ilmoittautumislomakkeen kautta

HUOM! Lomakkeen täyttämällä sitoudut osallistumaan koulutukseen kokonaisuudessaan. Suunnittelemattomien poissaolojen osalta sovitaan korvaava kurssikerta tai tehtävä kouluttajan kanssa erikseen. Jos ette vielä tiedä osallistuvien henkilöiden tietoja, voitte varata alustavat koulutuspaikat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen nina.huhtinen@sovittelu.com. Osallistujia on mahdollista vaihtaa tarpeenne mukaan aina koulutuksen 1. jaksoon asti.

Ilmoittautumislomakkeen tietoja käytetään kurssin osallistujatiedon kokoamiseen, laskutukseen ja kurssikirjeiden lähettämiseen osallistujille. RESTO-koulutukseen osallistuvien tieto tallentuu myös  rekisteriimme, lisätietoja voit lukea tietosuojaselosteestamme: https://sovittelu.com/tietosuojaseloste/

Lue lisää koulutuksesta Koulutus-sivultamme!