Sovitaan pois -kappaleesta nyt nuotinnos

Lahtelainen Lotilan koulu tuotti keväällä 2023 VERSO-ohjelmalle oman tunnuskappaleen. Sovitaan pois -kappaleen sävellys ja sanoitus syntyivät Lotilan koulun musiikin opettajan Ismo Pekkalan kynästä. Ismo toimii myös koulunsa Verso-aikuisena ja Resto-sovittelijana. Apuna projektissa Ismolla oli opettajakollegansa Jukka-Pekka Kuikka. Kappaleen musiikkivideon tekoon apua saatiin Laajasalon opistosta, josta medialinjan opiskelijat Sanni Lehto sekä Eetu Lehtinen tulivat paikalle Lahteen kuvaamaan videota sen autenttiseen ympäristöön. Videolla esiintyvät Lotilan koulun sovittelijaoppilaat. Musiikkivideolla esiintyvät oppilaat ovat olleet mukana myös kappaleen musiikillisen osuuden tekemisessä. Video ja nuotinnos löytyvät VERSO-ohjelman etusivulta täältä.

Nyt porukalla treenaamaan hienoa kappaletta sekä rakentamaan sovintoa laulaen ja soittaen!