Sovitaan pois! Ensimmäinen valtakunnallinen vanhempainiltamme ke 13.3. klo 18-19:30

Sovitaan pois! – Kuinka kiusaamista ehkäistään sovittelemalla varhaiskasvatuksessa ja kouluissa? 

Varhaiskasvatuksella ja kouluilla on yhdessä kotien kanssa yhä suurempi hyvinvointitehtävä ja lasten ja nuorten väliset tilanteet eskaloituvat nopeasti niin somessa kuin kasvotustenkin. Kiireinen arki haastaa kohtaamisia. 

Hyvä huoltaja, tule tutustumaan kuinka kiusaamista ehkäistään sovittelemalla varhaiskasvatuksessa ja kouluissa vahvistaen samalla koko yhteisön hyvinvointia.

VERSO-ohjelma on kouluttanut kouluihin vertaissovittelua eli Versoa, MiniVersoa varhaiskasvatukseen ja RESTOa eli aikuisjohtoista sovittelua jo yli 20 vuoden ajan.

Järjestämme ensimmäisen kaikille kiinnostuneille huoltajille suunnatun ilmaisen webinaarin Teams-alustalla ke 13.3. klo 18:00-19:30.

Pääset mukaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen täällä: https://forms.gle/LPcQ7rDUHvDFyarB6

Ilmoittautuminen on auki su 10.3. asti. Ilmoittautuneille lähetetään myös tallenne tilaisuudesta omaan muistiinpanokäyttöön. Osallistumislinkki ja ohjeet Teams-etäyhteyden muodostamiseen lähetetään sähköpostiisi ma 11.3.

Halutessasi saat muistutuksen tapahtumasta osallistumalla Facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/1105023480682998

VERSO-ohjelmaa edustavat tilaisuudessa kouluttajat Nina Huhtinen ja Tiina Nurmi. Lisäksi kuulemme kokemuksia varhaiskasvatuksen ja peruopetuksen ammattilaisilta.