VERSO-viikkoa 2023 vietetään 4.-8.9.!

VERSO-viikko 2023

VERSO-viikko on kulman takana: viikolla 36 4-8.9.2023 vietämme valtakunnallista VERSO-viikkoa!

Teemaviikon tavoitteena on nostaa esiin oppilaitoksissa ja varhaiskasvatusyksiköissä tapahtuvaa sovittelutoimintaa ja muistuttaa toisiamme siitä, että sovittelu kannattaa!

Viikon aikana jaamme some-kanavillamme erilaisia vinkkejä ja tehtäviä, joita voit halutessasi kokeilla oman luokkasi tai ryhmäsi kanssa.

VERSO-viikkoa voi kukin viettää omalla tavallaan. Mikäli tämän viikon ajankohta ei sovi teidän luokan/ryhmän kalenteriin, voit myös poimia viikon vinkit talteen ja pitää oman VERSO-viikon tai -päivän myöhemmin.

Laita sinäkin omat vinkkisi ja tunnelmat VERSO-viikon vietosta jakoon käyttämällä hashtagia #versoviikko ja merkitsemällä postauksiisi @verso_ohjelma

Pidetään peruskoulujen ja varhaiskasvatusyhteisöjen sovittelutoimintaa tapetilla teemaviikon avulla. Viikon aikana julkistetaan yhdessä toteutettavia sovitteluaiheisia tehtäviä, ideoita ja kilpailu, joista voit voittaa Verso-aiheisen palkinnon.

Muistetaan jälleen käyttää hastagiä #versoviikko ja ollaan yhdessä mukana palauttamassa mieleen sovittelun tärkeyttä kesälomien jälkeen.

Ja vielä pieni vilahdus viikon juoneen…

Ma: Ymmärretään yhdessä

Ti: Tunteilla taiteilua

Ke: Mistä turvallisuus on tehty?

To: Sovittelun polku jatkuu kotiin

Pe: Sovitaan pois!

VERSO-veckan väntar bakom hörnet: vecka 36 4-8.9.2023 firar vi nationella VERSO-veckan!

Vi håller medlingsverksamheten i grundskolor och i småbarnspedagogisk verksamhet på tapeten med hjälv av en temavecka. Delta tillsamman under veckan då vi delar medlingsrelaterade uppgifter, idéer och en tävling var du kan vinna ett Verso-relaterat pris.

Vi kommer ihåg att använda hashtaggen #versoviikko. Alla med efter sommarloven för att påminna oss om hur viktigt medling är.