RÖNSY-webinaari 22.11.2023

Valtakunnallinen RÖNSY-webinaarimme järjestetään jälleen!

Tule mukaan torstaina 22.11.2023 kello 12–16!

Kutsumme kasvatuskentän väkeä keskustelemaan sovitteijuudesta. Tervetuloa purkamaan kokemuksiasi! Jotta voimme mahdollistaa osallistavan keskustelun työpajoissa olemme rajanneet työpajaosuuden osallistujamäärän sataan henkilöön. Tämän vuoksi kutsu on maksimissaan kahdelle aikuiselle ja kahdelle Verso-oppilaalle kustakin yksiköstä. Ilmoittauduthan siis ajoissa! Om vi har tillräckligt stort intresse ordnar vi en workshop också på svenska.

Ilmoittautuminen on nyt avattu kutsun saaneille, tarkasta siis sähköpostisi! Ilmoittautua voi 11.11. asti täällä!

HUOM! Ilmoittautuneille on lähetetty osallistumislinkki ja osallistumisohjeet ma 20.11.! Jos et löydä viestiä, tarkista ensin roskapostikansiosi ja ota sitten yhteyttä verso@sovittelu.com. Kiitos!

Webinaarin aikataulu

11:30 Webinaarialusta aukeaa
12:00-12:15 Avaussanat ja päivän ohjelman esittely
12:15-13:15 Vieraspuhuja FT Tomi Kiilakoski: Häiriö kaipaa kuuntelua
13:15-13:30 Keskustelua ja kysymyksiä puhujalle
13:30-14:00 tauko
14:00-15:40 Työpaja: Kohta ei enää harmita! Tule yhdessä keskustelemaan ja korjaamaan sovittelijuutta ja sovittelutoimintaa kuormittavia tekijöitä. / Workshop: Snart irriterar det inte mer! Kom och diskutera och rätta tillsammans de sakerna som stör medlingsverksamheten.
15:40-16:00 Päivän yhteenveto

Huom! Aamupäivän luentopuheenvuoro tallennetaan ja linkki jaetaan ilmoittautuneille. Tallenteessa ei näy eikä kuulu osallistujien kommentteja. Työpajoista laaditaan nimetön koostemateriaali, joka jaetaan myöskin ilmoittautuneille jälkikäteen. 

Muutokset ohjelmaan mahdollisia. 
Kysymykset ja lisätietopyynnöt: verso@sovittelu.com

Webinaari on suunnattu restoratiivista lähestymistapaa ja sovittelua toteuttaville VERSO-ohjelman kouluttamille tahoille sekä aiheesta kiinnostuneille yhteistyökumppaneille. Webinaari on maksuton.

Ilmoittautuneet saavat tapahtumaviikolla sähköpostiinsa Zoom-linkit ja osallistumisohjeet. Lisäohjeita Zoomin käyttöön täältä.

Teemana Häiriö sovittelijuudessa?

Webinaarin vieraspuhujana tänä vuonna on Tomi Kiilakoski. Hän on Nuorisotutkimusseuran vastaava tutkija ja Tampereen ylipiston dosentti. Työurallaan hän on toiminut opettajana sairaalakoulussa, aikuislukiossa sekä opettajankouluttajana. Häntä kiinnostaa koulu kasvuympäristönä ja nuorten areenana. 

Otsikolla Häiriö kaipaa kuuntelua Tomi puhuu webinaarissamme tuoreen, yhdessä Maija Lanaksen kanssa toimittamansa teoksen pohjalta Häiriö? Näkökulmia työrauhan säröihin koulussa pohjalta. Lue lisää teoksesta täältä.

 

Iltapäivän työpajoissa syvennytään sovittelijuuteen ja sen äärelle kohdattuihin häiriöihin. Työpajat ovat dialogisia ja sisältö rakennetaan yhdessä osallistujien kanssa.

Muutokset ohjelmaan mahdollisia. 
Kysymykset ja lisätietopyynnöt: verso@sovittelu.com

Lämpimästi tervetuloa!