RÖNSY tulee taas 17.11.2022!

 

VERSO-ohjelma on jo yli 20 vuoden ajan kouluttanut restoratiivisen kohtaamisen menetelmiä varhaiskasvatus-, kasvatus- ja opetusalan ammattilaisille sekä lapsille, oppilaille ja opiskelijoille. Vuosittaisen RÖNSY-seminaaripäivämme tavoitteena on tarjota osallistujille ympäri Suomea ajankohtaista tutkimustietoa ja inspiroivia työpajoja kasvatuskentän sovittelutoiminnan äärellä sekä tukea alueellisten yhteistyöverkostojen muodostumista.  

Vuoden 2022 RÖNSY – VERSO-ohjelman seminaaripäivä toteutetaan verkossa (Zoom-alustalla) to 17.11.2022 – merkitse siis päivä jo kalenteriisi ylös! Osallistuminen on maksutonta. Ilmoittautuminen aukeaa syyskuussa ja ohjeita siihen sekä päivän tarkempi ohjelma julkaistaan alkusyksystä.  

Luvassa on asiantuntijapuheenvuoroja sekä erilaisia ajankohtaisia ja hyödyllisiä työpajoja toimintakulttuurin muutoksen liittyen niin varhaiskasvatuksen puolelta kuin koulumaailmastakin. Pääpuhujina ovat kasvatustieteen tutkijatohtori Heidi Huilla sekä ohjelmajajohtajamme FT Maija Gellin. Kutsuvieraissa on väkeä valtakunnallisesti Verso-kouluista, MiniVerson varhaiskasvatusyksiköistä, mentoriryhmistä sekä RESTO-kouluttautuneista kasvattajista. Verso-oppilaille luvassa on oma työpaja iltapäivällä!

Kurkkaa täältä viime vuoden RÖNSY-seminaarin tunnelmia: 

Kohtaamisiin RÖNSY:ssä marraskuussa!