Ohjelmajohtaja Maija Gellinin haastattelu mukana WISE:n tuoreessa Naiset kriisejä hallitsemassa -julkaisussa

Kriisien ja konfliktien ratkaisu vaatii sekä kokonaisvaltaista lähestymistapaa että koko yhteiskunnan tasa-arvoista osallistumista. Naiset kriisejä hallitsemassa – Päätöslauselman 1325 kaksi vuosikymmentä esittelee suomalaisia naisia, jotka ovat ansioituneet kokonaisvaltaisen kriisinhallinnan parissa. Ääneen pääsevät kentän monipuoliset tekijät ympäri maailmaa aiheinaan kriisi- ja katastrofityön arki sekä kokonaisvaltaiseen kriisinhallintaan liittyvät haasteet ja mahdollisuudet. Teos osallistuu myös Naiset, rauha ja turvallisuus -agendasta käytävään keskusteluun.

Teoksen on tuottanut Laajan turvallisuuden verkosto WISE sisäministeriön alaisen Kriisinhallintakeskus CMC Finlandin tuella.

Anne Mäki-Rahkola (toim.)
Julkaisuvuosi 2020, WISE

Teos on kokonaisuudessaan luettavissa sähköisesti osoitteessa: https://www.widersecurity.fi/julkaisut.html Oman haastattelunsa teokseen on antanut myös ohjelmajohtajamme, FT Maija Gellin, jonka haastattelu alkaa sivulta 36.