#sovinto-hankkeen kotisivut ovat avautuneet

#sovinto -ohjelman kotisivut ovat avautuneet! Yhteistyössä mukana myös Suomen Sovittelufoorumi! Lue lisätietoa ohjelmasta: https://sovinto.fi/ 

”Mikä #sovinto?

#sovinnon tavoitteena on kasvattaa sovinnon tahtoa ja osaamista Suomessa ja maailmalla.

Me ja he –asetelmat, vihapuhe ja konfliktit ovat lisääntyneet maailmassa. Ne kasvattavat pelkoja ja väkivaltaa sekä murentavat luottamusta ja yhteiskuntarauhaa. Tarvitsemme lisää yhdessä elämisen ja myötätunnon taitoja, ihmisyyden arvostamista ja rohkeutta kohdata erilaisia näkemyksiä. Helsingin seurakuntayhtymä, Diakonissalaitos ja Suomen Lähetysseuran perustivat #sovinto-ohjelman edistämään yksilöiden ja yhteisöjen halua ja kykyä toimia sovinnon rakentajina. Jokainen voi opetella sovinnon taitoja ja edistää sopua omissa yhteisöissään.”

Lue myös vinkkejä sovinnon rakentamiseen arjen erilaisissa kohtaamisissa. Yhteistyössä #sovinto ja Suomen Sovittelufoorumi! https://sovinto.fi/sovittelulla-tukea-ja-oppia-arjen-ristiriitojen-kasittelyyn/