VERSO-ohjelman tukea koteihin osa 4

Elämme kaikki tällä hetkellä poikkeuksellisessa tilanteessa. Lapset ja perheet ovat olleet suurimmaksi osaksi kotioloissa keskenään ja arki näyttäytyy ehkä hyvinkin erilaisena kuin ennen tätä kriisitilannetta. Poikkeuksellisen tilanteen keskellä opimme paljon uutta, moni asia saa uudenlaisia merkityksiä ja saatamme tarvita hyvinkin erilaista tukea mm. arjen ristiriitatilanteiden ratkaisuun. VERSO-ohjelmassa haluamme osaltamme tarjota koteihin apua riitatilanteiden käsittelyyn turvallisesti. Aloitammekin sarjan, jossa julkaisemme uutta materiaalia, joka on suunnattu paitsi Verso-kouluille ja MiniVersoa käyttäville varhaiskasvatusyksiköille, myös suoraan koteihin ja perheille. Sarjamme on samalla mukana Valtioneuvoston #suomitoimii -kampanjassa.

Neljäntenä sarjassa julkaisemme itsetehdyn piirrosvideon, jossa sisaruksille tulee riitaa etäkoulupäivän aikana kotona. Katso videolta kuinka riita ratkeaa! Videon ovat käsikirjoittaneet Nelli, Iida ja Nina, piirtänyt ja toteuttanut Jaro ja ideoineet koko VERSO-jengi!

Kurkkaa myös päivitetyt Huoltajille-sivumme Verson ja MiniVerson osalta! Sarjan tulevat osat löydät täältä kotisivuiltamme ja uuden osan ilmestymisestä ilmoitetaan myös Facebook-sivullamme!

Tutustu myös kampanjajulkaisumme vinkkeihin arjen riitaisuuden purkuun restoratiivisella ja sovittelevalla lähestymistavalla täällä!

Aiemmin sarjassa ilmestyneet:

Osa 1
Osa 2
Osa 3