Tiedote koronaepidemian vaikutuksesta toimintaamme

VERSO-ohjelma huomioi ja ottaa vakavasti Koronaviruksen leviämisen ehkäisyn. VERSO-ohjelma on päättänyt peruuttaa kaikki keväälle sovitut koulutukset ja siirtää ne syyskaudelle. Tarkoituksena on suojata päiväkotien, koulujen ja oppilaitosten henkilökuntaa ja lapsia ja oppilaita mahdolliselta altistukselta, sillä kiertävinä kouluttajina olisimme potentiaalisia altistajia.

Kiitos ymmärryksestänne tässä erityistilanteessa. Olemme olleet yhteydessä tillaajatahoihin, joita siirtäminen koskee ja jatkamme tilanteen seuraamista aktiivisesti.

VERSO-ohjelman kouluttajat ovat pääosin etätöissä, mutta meidät saa edelleen helposti kiinni sähköpostilla tai puhelimitse. Otamme myös koulutusvarauksia vastaan keväälle 2021 poikkeusolosuhteista huolimatta.

Pidetään huolta toisistamme ja kohdataan kasvokkain sen ollessa taas turvallisempaa!