Nyt niitä saa: VERSO-ohjelman verkkokurssit ovat täällä!

VERSO-ohjelma on yhteistyössä mm. E-learning koulutuksia tuottavan AAC-Globalin kanssa valmistanut varhaiskasvatus- ja opetuskentän sovittelun toimintakulttuurin edistämiseen verkkovalmennukset.

Kursseja on kolme:

1) Verso-koulujen oppilaiden oma kurssi tehtäväosion kanssa

2) Verso-koulun henkilöstön oma kurssi

3) MiniVerso-toiminnassa mukana olevien yksikköjen henkilöstön oma kurssi.


Kurssit eivät korvaa koulutustamme eikä niiden avulla voida käynnistää sovittelutoimintaa, sen sijaan niiden tavoitteena on tiedottaa sovittelutoiminnasta, käytänteistä ja hyödyistä sekä vahvistaa sovittelutoiminnan juurtumista koulutettujen yhteisöjen arjen toimintaan.

Kurssit ovat maksutta ja vapaasti saatavilla kouluksiimme osallistuineiden yksiköiden henkilöstölle, joille on jaettu koulutuksen yhteydessä tunnukset MiniVerson tai Verson materiaalipankkiin. Lue lisätietoa ja tarkemmat ohjeet etusivun uudesta alavalikosta Verkkokurssit. Antoisia opiskeluhetkiä!