Ohjelmajohtajamme Maija Gellin väitteli filosofian tohtoriksi pe 8.11.

VERSO-ohjelman kehittäjä ja ohjelmajohtaja KM, yhteisöpedagogi Maija Gellin väitteli filosofian tohtoriksi Lapin yliopistolla pe 8.11. Maijan väitöstutkimus Restoratiivinen lähestymistapa ja sovittelu peruskoulukontekstissa. Kohti eheyttävän kohtaamisen kulttuuria on luettavissa elektronisena LAUDA-tietokannassa. Vastaväittäjänä toimi kasvatustieteen professori (emer.) Jouni Välijärvi ja kustoksena professor, dekaani Tuija Turunen Lapin yliopistosta. Suurin osa VERSO-ohjelman kouluttajia oli paikalla seuraamassa VERSO-ohjelmallekin historiallista hetkeä ja väitöstilaisuudessa käyty keskustelu oli arvostavaa ja dialogista. Lopputulemana oli lausunto, jossa Jouni Välijärvi esitti väitöstä hyväksyttäväksi erinomaisin arvosanoin. VERSO-ohjelma on kovin ylpeä tuoreesta tohtoristamme!

Jos et ollut seuraamassa itse väitöskeskustelua, voit lukea tutkimusuutisen täältä ja kuunnella podcjast-jaksomme 14, jossa Maija kertoo tutkimuksen keskeisistä tuloksista täällä!