RÖNSY – VERSO-ohjelman kiertävä seminaaripäivä 31.10. Tampereella

VERSO-ohjelma tuo kiertävän vuosittaisen seminaarin kouluttamillemme paikkakunnille! Ensimmäinen RÖNSY-seminaaripäivä järjestetään to 31.10. Tampereella ja kutsumme mukaan erityisesti pirkanmaalaisia kasvattajia. Valtakunnallisuutta seminaarin tuovat mentoriryhmiemme edustajat. Seminaaripäivän ohjelmassa on ohjelmajohtajamme Maija Gellinin tuoreen väitöstutkimuksen tuloksia restoratiivisista yhteisöistä sekä puhujavieras Arto Miekkavaaran (NeuroLeadership Group) esitys neurotieteellisen tutkimuksen löydöksistä konflikteihin ja toimintakulttuuriin liittyen. Lisäksi olemme pyytäneet alustuksia niin varhaiskasvatuksen kuin koulun sovittelutoiminnan konkareilta. Seminaaripäivän esitykset pyritään taltioimaan ja tämän onnistuessa niitä pääsee katsomaan jälkikäteen, vaikkei tällä kertaa mahtuisi vieraslistalle, tästä on tulossa lisätietoa. Haluatko kutsua RÖNSY-seminaarin omalle paikkakunnallesi vuonna 2020? Lähetä perustelusi osoitteeseen verso@sovittelu.com! Seminaaripäivän jälkeen jatkamme 1.11. Kangasalla ensimmäisen valtakunnallisen mentoritapaamisen merkeissä.