Osallistu kirjoituskilpailuun vertaissovittelusta 15.9. mennessä!

Vertaissovittelu eli Verso toimii jo noin 1000 koululla Suomessa ja Verso-sovitteluissa ympäri Suomen onkin koettu vuosien varrella mitä moninaisempia tilanteita ja hienoja hetkiä niin osapuolten kuin sovittelijoiden näkökulmasta. Osaisitko pukea oman huippuhetkesi sanoiksi tai kirjoittaa lyhyen tarinan vertaissovittelusta – huolehtien tietenkin, ettei ketään voida kirjoituksesi perusteella tunnistaa?
Järjestämme ensimmäistä kertaa VERSO-ohjelman historiassa kirjoituskilpailun, jonka säännöt ovat seuraavanlaiset:

  1. Osallistua saavat kaikki Verso-koulujen oppilaat. Osallistueksesi sinun ei siis tarvitse olla itse vertaissovittelija eikä haittaa, vaikka olisit jo entinen Verso-koulun oppilas!
  2. Tekstin pituus saa olla enintään yhden sivun pituinen, mutta myös paljonkin lyhyemmät tekstit ovat tervetulleita! Tekstin saa halutessaan lähettää nimimerkillä. 
  3. Kilpailussa huomioidaan kaikki viimeistään 15.9. mennessä meille saapuneet kirjoitukset, jotka pyydämme lähettämään osoitteeseen verso@sovittelu.com. Laita viestin otsikoksi “Kirjoituskilpailu” Myös tämän jälkeen saapuneet kirjoitukset luetaan suurella mielenkiinnolla ja arvostuksella, mutta ne eivät valitettavasti ole kilpailussa mukana.
  4. Kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja tieto julkistetaan 23.9. myös kotisivullamme osoitteessa www.sovittelu.com/vertaissovittelu. 
  5. Voittajateksti julkaistaan Sovittelusanomissa sekä kirjoituksen pituudesta riippuen myös Verson Facebook-sivulla.
  6. Kilpailun palkintona on mahtava Verso-tuotepaketti sekä diplomi. Myös kunniamainintoja saatetaan palkita!