SSF:n Sovittelu verkossa hankkeen rekryyn ehtii vielä osallistua!

Sovittelu verkossa -hanke välittää tehostetusti tietoa sovittelusta sekä tarjoaa sovittelupalvelua verkkoympäristössä on-line toimintana. On-line toiminta toteutuu puhelimitse, chatilla tai videoyhteydellä. Maksuton palvelu on suunnattu perheille, lapsille ja nuorille, pariskunnille ja yksin asuville, kun perheen sisäisissä suhteissa, lasten ja nuorten välisissä suhteissa tai naapuruussuhteissa on kehittymässä tai kehittynyt riitaisuutta, mielipahaa tai eritasoisia konflikteja.

Sovittelu verkossa -hanke toteutuu STEA:n poikkeusajan lisärahoituksena myönnetyllä avustuksella käynnistyen heinäkuussa 2020 ja päättyen 31.12.2020.

Hankkeen aikana tuotetaan paitsi sovitteluun liittyvää neuvontaa ja sovittelupalvelua myös mallinnetaan sovittelutoimintaa verkkoympäristössä. Hankkeeseen palkataan yksi kokoaikainen ja yksi osa-aikainen työntekijä. Hankkeeseen liittyvä työ tehdään osin SSF:n toimistolla Helsingin Pitäjänmäellä ja pääosin etätyönä. Työsuhteet käynnistyvät heinäkuun alusta alkaen.

Oletko kokenut sovittelija? Kiinnostaako sinua sovittelutoiminnan kehittäminen? Onko etätyö ja työskentely verkossa sinulle jo tuttua? Haluatko työskennellä sovittelun asiantuntijoiden luovassa tiimissä lyhyen hankeajan ja rikastuttaa näin sovitteluosaamistasi?

Haemme nyt yhtä kokoaikaista (100%) ja yhtä osa-aikaista (60%) sovitteluohjaaja/sovittelijaa hankkeen toteuttajiksi.

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi ja palkkatoiveesi sekä CV:si hankepäällikkö Pia Slögsille sähköpostilla osoitteeseen pia.slogs@naapuruussovittelu.fi keskiviikkoon 10.6.2020 klo 12 mennessä. Ilmoita kumpaan tehtävään olet hakemassa. Kutsumme hakemuksen perusteella haastatteluun.

Hae mukaan iloiseen ja luovaan joukkoomme edistämään sovittelun hyödyntämistä!